צמד כדורעפני החופים הלאומי שלנו, אילון אלעזר (עמק יזרעאל) וקווין קוזמיצ׳וב (מכבי תל אביב), ממשיכים להציג יכולת פנטסטית בטורניר הצ׳אלנג׳ ב-Xiamen, סין, ומוכיחים שוב שהם שייכים לטופ העולמי.
ההעפלה לחצי הגמר בסין היא המשך ישיר לפתיחת העונה הטובה של השניים, שמדורגים כרגע במקום ה-24 בעולם. קווין ואילון פתחו את השנה בסערה עם שתי מדליות ברצף בסבב העולמי: מדליית ארד יוקרתית בטורניר הצ’אלנג’ בהודו בתחילת מרץ, ומדליית ארד נוספת בצ’אלנג’ במקסיקו בסוף מרץ.
את היום הנוכחי בסין הם פתחו בשמינית הגמר עם ניצחון 0:2 חלק על הצמד הצ’כי Semerad/Stocek.
משם הם המשיכו ישירות לקרב רבע גמר קשוח ומותח מול הצמד השווייצרי Friedli/Jordan. אחרי מערכה ראשונה נהדרת (16:21), השווייצרים השוו עם 19:21 קרוב, אבל במערכה המכרעת קווין ואילון הראו המון אופי, סגרו עניין עם 11:15 במערכה השלישית, ניצחו 1:2 במשחק כולו ועלו לחצי הגמר!
חצי הגמר יתקיים מחר ב-6:00 בבוקר (שעון ישראל).